Pazartesi, Haziran 23, 2008

"Firefox 3" Sonunda Çıktı!...


Mozilla, Firefox 3'ü Çıkararak İnternet Deneyimini Yeniden Tanımlıyor
17.06.2008

Mozilla bugün çok tutulan ve takdir edilen ücretsiz açık kaynaklı tarayıcısı Firefox'un geniş çaplı güncellemesi olan Firefox 3'ü kullanıma sundu. Firefox 3 Dünya çapında binlerce geliştirici, güvenlik uzmanı, yerelleştirme ve destek topluluğu ile yazılım testlerine katılan kişinin üç yıldır süregelen çabalarının neticesi olarak üretildi.

Aralarında devrimsel akıllı konum çubuğu, zararlı yazılım koruması ile hız ve başarımı arttırmayı hedefleyen kapsamlı çalışmaların da yer aldığı 15 binden fazla geliştirmeyle birlikte Firefox 3, 48 dilde kullanıcılara hizmet verecek.

Mozilla İcra Kurulu Başkanı John Lilly, bu sürümle ilgili şunları söyledi: "Firefox 3'ten gerçekten gurur duyuyoruz. Firefox 3 bize, kendini bir işe adamış ve güçlü bir topluluğun birlikte çalışarak ne yapabileceğini gösterdi."

İnternet yenilik demek. Firefox 3 herkes için daha hızlı, daha güvenli ve daha özelleştirilebilir bir internet deneyimi sağlayan onlarca yeni özellik ile çıtayı yükseltiyor.

Firefox 3' ü indirmek için...

Firefox 3'de daha kaliteli resim görüntüsü için;



Firefox 3 kullananlar veya kullanacaklar için; resimleri daha kalite görmek isterseniz altta verdiğim adımları izleyerek bunu yapabilirsiniz. Ancak bu durum eğer gerçekten de iyi bir sisteminiz yoksa bilgisayarınızda yavaşlamaya neden olabilir.

Öncelikle adres satırına about:config yazın ve ENTER tuşuna basarak Firefox Konfigrasyon penceresini açın, daha sonra Söz veriyorum, dikkatli olacağım!'a tıklayın sonraki adımda gfx.color_management.enabled yazısını bulun ve iki defa tıklayarak True yapın son olarak Firefox 3 yeniden başlatın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics